De Plattelands Jongeren Gemeenschap (PJG) is een vereniging van, voor en door plattelandsjongeren in de Haarlemmermeer. Naast dat wij schuurfeesten houden, organiseren wij nog veel meer activiteiten.

Meer dan alleen schuurfeesten

Vier keer per jaar organiseert de PJG een schuurfeest, waarbij onze PJG-leden welkom zijn om een gezellig feestje te vieren. Ieder feest heeft een eigen thema, een nieuwe locatie en prachtige verhalen achteraf. Eigenlijk moet je het gewoon een keer in je leven meegemaakt hebben! De foto’s op de website geven daarbij een goede sfeerimpressie!

Naast de beroemde schuurfeesten, organiseren we ieder jaar ook veel andere activiteiten. Zo is er de puzzelrit, ook wel de PJG-Rally genoemd, waarbij een route gereden wordt door middel van cryptische omschrijvingen en dubbelzinnige aanwijzingen. Ook is er het jaarlijkse cabaret waar jonge talenten hun glorieuze carrière kunnen beginnen. Het cabaret wordt afgesloten met de befaamde sponsorloterij.

En dat is nog niet alles wat we doen! Want in de koude en donkere periode organiseren wij ook een gezellige winteractiviteit, namelijk de PJG-Pubquiz! Onze leden doen er alles aan om te winnen en ieder jaar weer blijkt de pubquiz een daverend succes te zijn! Houd de website en de Facebookpagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Kom eens langs!

Waar moet je zijn als je in de Haarlemmermeer woont, je 16 jaar of ouder bent en je van een gezellig feest houdt? Bij de PJG natuurlijk! Want waar vind je tegenwoordig nog een plek waar je een traptrekker kunt winnen, je biertjes betaalbaar zijn, je op de bar kunt dansen en je helemaal uit je dak kunt gaan? Dat kan alleen bij de PJG!