Geschiedenis

Eens in het jaar, vaak eind januari, organiseert de PJG een culturele avond. Voorheen was dit een toneelavond, waarbij een creatief groepje PJG-leden samen een toneelstuk voorbereidden. Na maanden van oefenen en ploeteren, voerden zij dan een stuk op voor het plaatselijke bejaardenhuis en op vrijdag- en zaterdagavond voor familie, PJG- en LTO-leden. Net als de jaarlijks terugkerende sponsorloterij was dit telkens een groot spektakel.

Helaas nam het aantal vrijwilligers én het aantal bezoekers steeds meer af. Dat was de reden om de culturele avond in te vullen met… cabaret! De cabaretavond bleek een groot succes en de opkomst groeit nog steeds!

 

Cabaretavond

Sinds 2009 vindt de cabaretavond plaats in Nieuw-Vennep. Ieder jaar vragen wij een cabaretpoel met een aantal beginnende talenten om hun kunsten te komen vertonen voor PJG- en LTO-leden en iedereen ander die graag wilt komen. Na afloop van het cabaret organiseren wij, traditiegetrouw, de gesponsorde loterij. Veel Haarlemmermeerse bedrijven en organisaties sponsoren ons cabaret door middel van giften en goederen, waarvoor wij erg dankbaar zijn. Alleen met behulp van hun steun kunnen wij ieder jaar onze culturele avond organiseren voor u.

 

Sponsoring

Wilt u de culturele avond van de PJG ook sponsoren? Neem dan gerust contact op via info@pjghaarlemmermeer.nl. Sponsoren is op veel manieren mogelijk en er staat natuurlijk iets tegenover: wij vermelden uw naam en logo op onze website!

Houd de agenda in de gaten voor de datum, locatie en tijd van de eerstvolgende cabaretavond!

Culturele avonden

  • 27 januari 2023
    Cabaret Avond