De Plattelands Jongeren Gemeenschap (PJG) is een vereniging van, voor en door plattelandsjongeren in de Haarlemmermeer. Naast dat wij schuurfeesten houden, organiseren wij nog veel meer activiteiten. 

 

Meer dan alleen schuurfeesten

Vier keer per jaar organiseert de PJG schuurfeesten, waarbij onze PJG-leden welkom zijn om een gezellig feestje te vieren. Ieder feest heeft een eigen thema, een nieuwe locatie en prachtige verhalen achteraf. Eigenlijk moet je het gewoon meemaken, maar de foto's op deze website geven je al een goed beeld!

Naast de beroemde schuurfeesten, organiseren we ieder jaar ook veel andere activiteiten. Zo is er de puzzelrally, waarbij een route gereden wordt door middel van cryptische omschrijvingen en dubbelzinnige aanwijzingen. Ook is er het jaarlijkse cabaret waar jonge talenten hun glorieuze carrière kunnen beginnen. Het cabaret wordt afgesloten met de befaamde sponsorloterij.

En dat is nog niet alles wat we doen! Want in de koude en donkere periode organiseren wij ook een gezellige winteractiviteit. Jarenlang was dit het bowling event, waar de PJG-leden streden om de felbegeerde beker. het afgelopen jaar hebben wij voor het eerst een pubquiz gegeven, wat ook een daverend succes was. Wat het dit jaar wordt? Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws! 

 

Kom eens langs!

Waar moet je zijn als je in de Haarlemmermeer woont, tussen de 16 en 36 bent en je houdt van een gezellig feest? Bij de PJG natuurlijk! Want waar vind je nog een plek waar je een traptrekker kunt winnen, je biertjes betaalbaar zijn, je op de bar kunt dansen en je helemaal uit je dak kunt gaan? Dat kan alleen bij de PJG!

sponsoren

Slagerij Duivenvoorden

G.C. Thomas B.V.

Handelsonderneming Visscher

L. van den Heuvel Aardolieprodukten B.V.

Rob Blom Tuinaanleg en Onderhoud

Boerderij Beukenhof

Cardol VOF Land- en Tuinbouwmechanisatie

Loonbedrijf firma van Staveren

Van der Eijk & Van der Maarl Assurantiën

Agri Experience Haarlemmermeer

Tuincentrum Suidgeest

VZ Plants

Balder Leimuiden

Voets Tractoren en Werktuigen B.V.

Maatschap Roos

Rogoflor Abbenes

Zorgerf Boerengeluk

Pedicuresalon Saskia

MAMO Hairfashion

Logo's & Letters B.V.

H. van der Maarl

Markman Cultures B.V.

Kapsalon Perdaan

Zuivelboerderij van Wees

T-Toys Abbenes

C. de Jong & Zn. B.V.

Fa. Groenewoud