Om de lange, koude winter wat aangenamer te maken, organiseert de PJG ieder jaar een winteractiviteit. Hoewel dat jarenlang bestond uit een competitief avondje bowlen, is het in 2013 over een andere boeg gegooid.

Bowlen

Voorheen werd in november de jaarlijkse bowlingavond georganiseerd bij Claus Partyhouse in Hoofddorp. Op deze avond werden de PJG-leden voor een klein bedrag in de gelegenheid gesteld om hun krachten te meten met de andere leden. Aan het eind van de avond werden de prijzen uitgereikt aan de beste drie heren en de beste drie dames. Een ontzettend gezellige en competitieve avond, uiteraard onder het genot van een hapje en een drankje!

WinterBBQ

Na al die jaren bowlen was het tijd voor nieuwe ideeën en activiteiten. Zo ontstond de PJG WinterBBQ. Want waarom zou je alleen in de zomer kunnen barbecuen? Dan hebben wij het toch veel te druk met oogsten?  In 2013 is deze activiteit voor de eerste keer georganiseerd en dat bleek een recept voor succes. De mannen stonden buiten vlees te bakken, de vrouwen zaten warm binnen bij het eten. Samen een hapje en een drankje doen, onder het genot van gezellige deuntjes. Voor herhaling vatbaar, naar ons idee! 

 

Pubquiz

In 2015 hebben we voor het eerst een pubquiz georganiseerd. Er konden in totaal 10 teams met 6 spelers per team inschrijven. De inschrijvingen stroomde binnen en voor we het wisten zat de avond vol geboekt! Het was een gezellige en leerzame avond met hele diverse vragen! Ook in 2016 was dit weer een succes. 

Wat voor activiteit zullen we in 2017 organiseren? Als je wat leuks weet, horen we dat graag van je!

 

sponsoren

Slagerij Duivenvoorden

G.C. Thomas B.V.

Handelsonderneming Visscher

L. van den Heuvel Aardolieprodukten B.V.

Rob Blom Tuinaanleg en Onderhoud

Boerderij Beukenhof

Cardol VOF Land- en Tuinbouwmechanisatie

Loonbedrijf firma van Staveren

Van der Eijk & Van der Maarl Assurantiën

Agri Experience Haarlemmermeer

Tuincentrum Suidgeest

VZ Plants

Balder Leimuiden

Voets Tractoren en Werktuigen B.V.

Maatschap Roos

Rogoflor Abbenes

Zorgerf Boerengeluk

Pedicuresalon Saskia

MAMO Hairfashion

Logo's & Letters B.V.

H. van der Maarl

Markman Cultures B.V.

Kapsalon Perdaan

Zuivelboerderij van Wees

T-Toys Abbenes

C. de Jong & Zn. B.V.

Fa. Groenewoud